Verdoving bij de tandarts

Wat te doen als de verdoving van tandarts uitgewerkt is? Het is natuurlijk erg vervelend om te vernemen dat u langzaam de pijn op voelt komen, die u tijdens de behandeling niet voelde. Als het goed is heeft u uitleg gekregen van de tandarts wat u moet doen als de verdoving van tandarts uitgewerkt is.

U kunt zelf een pijnstiller nemen, vaak is een paracetamol al voldoende. Bij erge pijn zou u ook ibuprofen kunnen nemen.

Verdoving Tandarts UitgewerktDit moet dan ook zo uitgelegd zijn door uw tandarts.

U kunt ook de tandarts opbellen om te vragen wat u het beste zou kunnen doen, aangezien dat verschilt per behandeling. Bij ingrijpende behandelingen zal er een zwaardere verdoving gebruikt kunnen zijn, hierbij duurt het ook langer voor de verdoving van tandarts uitgewerkt is.

Als de verdoving van tandarts uitgewerkt is na een ingrijpende behandeling, zal de pijn die u ervaart vaak ook intenser zijn. In sommige gevallen schrijft de tandarts een recept uit wat u kunt ophalen bij uw apotheek, om de pijn te verlichten als de verdoving van tandarts uitgewerkt is. Volgens Guido is ook het absoluut noodzakelijk dat je zelf goed de pijn opvolgt en goed kijkt dat er progressie is. Indien niet contacteer je best terug de dokter/tandarts.